Sapiens velvære
Gamle Forusveien 20, 4031
Stavanger
Norway
hei@sapiens.no

Infrarød terapi for livet

Lev bedre med Nuga Best

Sapiens Velvære hjelper private og bedrifter med tiltak som fremmer god helse. Basert på infrarødvarme og massasje på energipunktene i kroppen, Nuga Best bidrar til å redusere tretthet, søvnløshet, stress og spenninger. Få et bedre, sunnere og mer vitalt liv.

Vårt moderne showroom ligger sentralt på Forus hvor du kan teste våre produkter. Vi tilbyr 5 gratis prøvetimer på massasjebenken. Kom å nyt avslapningen samtidig som kroppen nullstille seg.

PRAKTISK BRUK

Oppdag helbredende kraften
med Nuga Best

Hodepine
Søvnløshet
Kronisk utmattelse
Rygg- og korsryggsmerter
Sykdommer i indre organer
Nummenhet i hånden
GRATIS MASSAJE

Den viktigste verdien
for et lykkelig liv er
helsen din.

Benytt sjansen til å prøve produktet vårt og få dine første 5 gratis massasjer

Terapiseng

Etter en dags arbeid må folk legge seg godt ned og helbrede sin slitne kropp og sinn med hvile. En massasjeseng hvor du får massasje mens du ligger ned som en skorstein er mer effektiv for å helbrede en anspent og sliten kropp enn en massasjestol hvor du får massasje mens du sitter ned.
I tillegg kan temperaturen justeres fra 30 grader til maksimalt 60 grader etter personens smak og tilstand, og det kan lindre kroppsspenninger og stress og maksimere massasjeeffekten. Og sengetype massasjeseng er en høy plass. Den har brukervennlighet og bærbarhet. Når den ikke er i bruk, kan hjelpekroppen foldes sammen og oppbevares, og håndtaket og sperringen av rulletypen er påført slik at den kan flyttes komfortabelt.
Dette er fordi en persons slitne kropp skal komme seg og få ny energi når den ligger ned og hviler. Spesielt er den termisk ledende turmanium massasjemodulen til Nuga Bests sengetype massasjeseng effektiv for å opprettholde en sunn livsstil ved å slappe av stive muskler og forbedre blodsirkulasjonen med varm varme og massasje.
Nuga Best massasjeseng beveger seg langs ryggradens buede linje og gir samtidig behagelig avslapning med en myk massasje som ikke skader nakke, rygg og midje. Massasjemodulen er et allsidig keramisk materiale som er spesialisert for varme og er designet for å passe formen og størrelsen på en persons ryggrad.
Termisk massasje
og terapi seng
Helse begynner med ryggraden
Varmebelte
Helse begynner med ryggraden
Termisk
fotmassasje
Helse begynner med ryggraden
Land i verden har Nuga Best
0
Butikker rundt om i verden
0

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy